Нашият кабинет предлага набор от дентални услуги в частност :

Стоматологичен кабинет Глобал Дентал Клиник® Национална здравно осигурителна касаСтоматологичен кабинет Глобал Дентал Клиник®
Здравно осигурените пациенти могат да се възползват от годишния пакет услуги финансиран от НЗОК (Национална здравно осигурителна каса).
Д-р Валерия Ганева има сключен договор с НЗОК и съответно в стоматологичен кабинет “Глобал Дентал Клиник“ можете да ползвате всички услуги заплащани от здравната каса. Необходимо е да носите своята здравно осигурителна книжка и да я предоставите.

Стоматологичен кабинет Глобал Дентал Клиник® Пародонтология
Раздел от стоматологията, който засяга заболяванията на венците и костта - гингивити и пародонтити. Най- честата причина за възпалението на гингивата са плаката и зъбният камък и други помощни фактори като тютюнопушене и определени системни (кръвни, хормонални и други) заболявания.
Ние предлагаме профилактика и стабилизиране на венците чрез професионално почистване на зъбен камък и плака с иновативната система от последно поколение „Аqua Care”.Съвети и обучение за стриктна орална хигиена и подбор на подходящите средства за добра орална хигиена- конец, четка, паста, вода за уста.

Стоматологичен кабинет Глобал Дентал Клиник® Кариесология
Кариесът е инфекциозно заболяване с бактериален произход. Лечението на кариеса се извършва с местна упойка и директно композитно възстановяване, изграждане и моделиране с фотополимерна пломба.

Стоматологичен кабинет Глобал Дентал Клиник® Протетична дентална медицина
Протетиката е дял от денталната медицина, който се занимава с възстановяването на дефекти в зъбната редица, посредством направата на различни по вид и численност конструкции.
Изработване на металокерамични корони.
Изцяло керамични корони.
Циркониеви корони.
Мостови конструкции както от металокерамика така и от чист порцелан.
Възстановявания от пресована керамика или фотопокомпозит ( бяла пломба ) на зъби тип инлей или овърлей.
Изработване на обикновени плакови и еластични Термосенс протези – цели и частични.

Стоматологичен кабинет Глобал Дентал Клиник® Естетична дентална медицина.
Керамични фасети - фасетите са начин да се подобри естетика на усмивката с изключително щадящо - в части от милиметъра пилене на зъбите. С тяхна помощ се променя трайно формата, цвета и пропорциите на зъбите.
Композитен бондинг - възстановяване на предни зъби чрез директно нанасяне на фотополимерен материал от стоматолога с цел промяна на формата и цвета.
Козметично избелване ( домашно) на зъби със специални индивидуални изработени шини и избелващ материал за най-дълготраен и сигурен ефект. Напълно безвредна манипулация, с която може да постигнете няколко тона по-бели зъби.

Стоматологичен кабинет Глобал Дентал Клиник® Лечение на канали
Нелекуването на кариеса може да доведе до различни усложнения, свързани със засягането на нерва на зъба. Заболяванията на зъбната пулпа и тъканите около кореноканалната система се третират чрез ендодонтско лечение на кореновите канали, което включва механична и химична обработка и последващото им запълване.

Стоматологичен кабинет Глобал Дентал Клиник® Детска стоматология и профилактика.
Ранното откриване и своевременно лечение на заболявнията на детските зъби спомагат за правилното развитие на постоянните.
-лечение на засегнатите зъби от кариес и неговите усложнения;
-силанизиране на зъби.

Всички права запазени Стоматологичен кабинет Глобал Дентал Клиник®

Уеб Дизайн
Rosen Kotsev®